fotopromenad

Fotopromenad på Marstrandsön

Tag med din kamera/mobil och lite fika.

Vi går ca 3 km på lätta stigar

Stefan och Sture ger tips om inställningar, teknik och kameravinklar.

Samling på Marstrandsön, vid färjeläget

Söndagen den 15 November kl. 11,00

Beräkna ca 2-3 timmar.

Om intresse finns kan vi ha en uppföljningsträff och gå igenom hur du överför och sparar bilder m.m

ALLA HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Påskutställning

Påskutställning 10-13 april 2020 Kristallsalen Rådhuset

Öppettider:

Långfredag         11:00 – 17:00

Påskafton           11:00 – 15:00

Påskdagen         11:00 – 17:00

Annandagen      11:00 – 15:00

Alla vällomna att lämna/skicka in bilder till: solveig@fjordglimt.se

Hjälp med bemanning under öppettiderna mottages tacksamt!             Ring Solveig t. 0706980548

Varmt välkomna!

Ny hemsida och nytt domännamn för Marstrands Fotoklubb

Styrelsen har beslutat om en ny hemsida och ett nytt domännamn. Så välkommen till denna nya hemsida för Marstrands Fotoklubb. I samband med skapandet av ny hemsida beslutades även att vi skulle köpa ett domännamn till föreningen, ”marstrandsfotoklubb.se”.

Sedan innan finns även Marstrands Fotoklubb på Facebook. Facebook är ypperligt för medlemmar att interagera och snabbt sprida information. Information av officiell karaktär från föreningen kommer däremot alltid finnas tillgänglig här via hemsidan.

Successivt kommer denna sida fyllas på med information och nyheter rörande föreningen. Välkomna följa utvecklingen… Har du synpunkter, kontakta någon i styrelsen, exempelvis via kontaktformuläret.